ΔΕΥΤΕΡΑ – MONDAY

ΣΜΟΥΘΙ – SMOOTHIE

Μπανάνα, αμύγδαλα, χουρμάδες και χαρούπι

Made with Banana, Almonds, Dates & Carob

ΣΑΛΑΤΑ 1 – SALAD 1

Με ρόκα baby, άσπρο λάχανο, πράσινο μήλο, φιλέτο πορτοκαλιού, φρέσκος άνηθος, λιαστή ντομάτα, καβουρδισμένοι ηλιόσποροι και φυτική φέτα με dressing από βαλσάμικο και πορτοκάλι

Made with Baby Roka, White Cabbage, Green Apple, Orange flesh, Fresh Dill, Sundried Tomatoes, Roasted Sunflower seeds & Plant Feta, served with Orange Balsamic Dressing

ή ΣΑΛΑΤΑ 2 – or SALAD 2

Γλυκοπατάτα, παντζάρι και λαχανάκια Βρυξελλών στον ατμό με μωβ κίμτσι και dressing από αβοκάντο, λεμόνι και άνηθο

Steamed Sweet Potatoes, Beetroot & Brussels Sprouts, Purple Kimchi served with Avocado Lemon Dill Dressing

ΣΟΥΠΑ – SOUP

Βελουτέ σελινόριζας με πατάτες, πράσο, λεμόνι, άνηθο και τζίντζερ

Cream of Potatoes, Celeriac root & Leek with Lemon, Dill & Ginger

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ – MAIN COURSE

Ριζότο ολικής με μανιτάρια Button, ντομάτα, κόκκινα κρεμμύδια, χρωματιστές πιπεριές, φρέσκο μαϊντανό, φρέσκο κρεμμυδάκι και μωβ κίμτσι

Risotto made with whole grain Rice, Button Mushrooms, Tomatoes, Red Onions, Colorful peppers, Fresh Parsley, Spring Onion & Purple Kimtchi 

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ – DESSERT

Μους σοκολάτας με αβοκάντο, χουρμάδες και κακάο, γαρνιρισμένη με οσμωτικά βερύκοκα και καβουρδισμένα flakes καρύδας

Chocolate mousse made with Avocado, Dates & pure Cacao, Garnished with Osmotic Apricots & Roasted Coconut Flakes