ΜΕΝΟΥ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ WEEKLY MENU – NUTRI INFO

ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Δώστε τη παραγγελία σας μέχρι και την προηγούμενη εργάσιμη μέχρι και τις 15:00.

ΜΕΝΟΥ 14 – 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 

Δευτέρα

Σμούθι: ‘Banana Booster’ με κακάο, μπανάνα, γκουαράνα, χουρμάδες, & γάλα αμυγδάλου

Σαλάτα 1: Λάχανο & καρότο με ταϋλανδέζικα μπαχαρικά, ανανάς, ψημένο σουσάμι, φρέσκο μαιντανο, φύτρες ροβίτσας & μαγιονέζα με λάϊμ

ή Σαλάτα 2: Ψητή γλυκοπατάτα και κουνουπίδι σε Tamari με ξινολάχανο, ελαιόλαδο και λεμόνι

Σούπα: Βελουτέ μπρόκολου με ανθίλια και νότες λεμονιού

Κυριώς:  Ζυμαρικά ολικής με ποικιλία από μανιτάρια και κρεμώδη σως με λάδι τρούφας, δεντρολίβανο και θυμάρι καια φυτική παρμεζάνα

Επιδόρπιο: Μους μαύρης σοκολάτας με καβουρδισμένα φουντούκια και φράουλες

Τρίτη

Σμούθι: ‘Orange Bliss’ με χυμό πορτοκάλι, καρότο, τζίντζερ, σύκο & σπόρους τσία

Σαλάτα 1:  Άγρια ρόκα, διάφορα baby φύλλα, τοματίνια, καβουρδισμένα αμύγδαλα, πράσινο μήλο, λιαστές σταφίδες, φύτρες ηλιόσπορων & dressing αβοκάντο – λεμόνι

ή Σαλάτα 2: Κρητικός ντάκος με παξιμάδια χαρουπιού, ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι, αγγούρι, κάπαρη, δακτυλίδια ελιάς & σπασμένη φυτική φέτα και ελαιόλαδο

Σούπα: Βελουτέ ψητής γλυκοπατάτας, πράσου και λάϊμ

Κυριώς: Μπουκίες κουνουπιδιού ψημένες με μπαχαρικά Tandoori με τεριγιάκι σως και ρύζι ολικής με λεμόνι

Επιδόρπιο: Ροδακινόπιτα με κρέμα βανίλιας

Τετάρτη

Σμούθι: Ροδάκινο καρότο και βερύκοκο

Σαλάτα 1: Κινόα με χρωματιστές πιπερίες, καρότα, κόκκινο λάχανο, αγγούρι, κόκκινο κρεμμύδι, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαριναρισμένο tempeh, φρέσκο μαϊντανό, με dressing από φυστίκια, τίντζερ και τάμαρι

ή Σαλάτα 2: Πράσινη λόλα, baby σπανάκι, άγρια ρόκα, φρέσκος μαϊντανός, άνηθος, πράσινο μήλο, φύτρες ηλιόσπορων, αβοκάντο, dressing μαϊντανός – λεμόνι

Σούπα: Κολοκύθας, πορτοκάλι και τζίντζερ (ωμή)

Κυριώς: Ταϋλανδάζικα coconut curry νουντλς με ρεβύθια και καρότα julienne, χρωματιστές πιπεριές, ταμάρινδο, τζίντζερ, λάϊμ και κόλιανδρο

Επιδόρπιο: Τριόροφο cheesecake με σοκολάτα, μούρα και μπλε σπιρουλίνα

Πέμπτη

Σμούθι: Baby σπανάκι, πράσινο μήλο, σέλερυ, μαϊντανός, λεμόνι και ρίζα τζίντζερ

Σαλάτα 1: Άσπρο λάχανο, μαρούλι Romaine, τριμμένο καρότο, ψητή γλυκοπατάτα, φρ. Κρεμμυδάκι, χρωματιστές πιπεριές, κάπαρη, φύτρες ροβίτσας, καβουρδισμένα ρεβύθια και dressing από κρέμα miso

ή Σαλάτα 2: Ψητό κουνουπίδι σε Tandoori και μαριναρισμένο φαγόπυρο, αγγουράκι πίκλα, χρωματιστές πιπεριές, φρέσκο κρεμμυδάκι, λιαστή ντομάτα, φύτρες ηλιόσπορων και dressing από λεμόνι και κουρκουμά

Σούπα: Κολοκυθάκια, πορτοκάλι και βασιλικός (ωμή)

Κυριώς: Τραγανά φιλέτα Tempeh σερβιρισμένα με τρίχρωμο πουρέ από παντζάρι, αρακά και γλυκοπατάτα

Επιδόρπιο: Τρουφάκια με αμύγδαλα και μαύρη σοκολάτα

Παρασκευή

Σμούθι: ‘Tutti Frutti’ με μπανάνα, μήλο, πορτοκάλι, μάνγκο και γιαούρτι καρύδας

Σαλάτα 1:  Πράσινα baby φύλλα με ζουμερά κομματάκια φράουλας, αβοκάντο και φρέσκια vinaigrette φράουλας

ή Σαλάτα 2: Τριμμένο καρότο, σελινόριζα & παντζάρι με μήλο, μάνγκο, φρέσκο άνηθο & δυόσμο, φύτρες αρακά με dressing από μύρτιλλα

Σούπα: Ινδική Masala Dahl με φάβα μαγειρεμένη σε πικάντικη σάλτσα από κάσιους με φρέσκο κόλιανδρο και Masala μπαχαρικά

Κυριώς:  Κεφτεδάκια της  Μαμάς  με σπαγγέτι με φυτικό τυρί και τη σπιτική μας σάλτσα ντομάτας

Επιδόρπιο: Καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα με δροσερή μέντα αρωματισμένη με ξύσμα λάϊμ

Monday

Smoothie: Banana Booster made with Cacao, Guarana, Dates & Almond Milk   

Salad 1: Thai Spice Massaged Cabbage & Carrot, Pineapple, Roasted Sesame seeds, Fresh Parsley, Mung Bean Sprouts & Avocado Lime Mayonnaise

Salad 2: Baked Sweet Potatoes & Cauliflower in Tamari Steams with Sauerkraut & Lemon Oil

Soup: Cream of Broccoli with Top Florets & Lemon Notes

Main:  Mushrooms a la Crème with Colorful Quinoa cooked with variety of Mushrooms in Creamy sauce with Truffle oil, Rosemary & Thyme, on top Plant Parmesan

Sweet: Dark Chocolate Mousse with Roasted Hazel Nuts & Strawberries   

Tuesday

Smoothie: Orange Bliss made with Freshly Squeezed Orange Juice, Carrot, Ginger, Figs & Chia Seeds   

Salad 1: Pretty Nice Greens made with Wild Roka, Baby Leaves, Cherry Tomatoes, Roasted Almonds, Green Apple, Sundried Raisins, Sunflower sprouts & Avocado Lemon Dressing 

Salad 2: Dakos from Crete made with Carob Rusk Bread, Lots of Tomatoes, Fresh cucumber, Red Onion, Capers, Olive Rings & Crumbled Plant Feta little Olive Oil makes it Taste Better!

Soup: Cream of Roasted Sweet Potato & Leek and Lime

Main: Roasted Tandoori Cauliflower wings with Teriyaki Sauce & wholegrain Lemon Rice

Sweet: Freshly Baked Peach pie served with Creamy Vanilla Sauce

Wednesday

Smoothie:  Life is a Peach with Apricot and Carrot smoothie

Salad 1: Crunchy Quinoa Salad with Bell Peppers, Carrots, Red Cabbage, Cucumber, Red Onion, Spring Onion, Marinated Tempeh & Fresh Parsley served with Peanut Ginger Tamari Dressing  

Salad 2: Grazy For Greens made with Green Lolla, Baby Spinach, Wild Roka, Fresh Parsley, Dill & Green Apple, Sunflower Sprouts, Avocado & Green Parsley Lemon Dressing

Soup: Raw soup with Pumpkin, Orange and Ginger

Main: Thai Style Coconut Curry Noodles with Chickpeas& Julienne Carrots, colorful peppers, Tamarindo, Ginger, Lime & Sprouts

Sweet: 3-Layered Raw Cheesecake with Chocolate, Berries and Blue Spiroulina

Thursday

Smoothie: Green Blend Made with Baby Spinach, Green Apple, Celery Stem, Parsley, Lemon & Ginger Root   

Salad 1: White Cabbage, Romaine Lettuce, Shredded Carrots, Baked Sweet Potatoes, Spring Onion, Colorful Peppers, Capers, Mung Bean Sprouts, Roasted Chickpeas served with Creamy Miso Dressing

Salad 2: Baked Tandoori Cauliflower & Marinated Buck Wheat, Pickled Cucumber, Colorful Peppers, Spring Onion, Sundried Tomatoes, Sunflower sprouts & Lemon Turmeric Dressing

Soup: Raw Zucchini , Basil and Orange soup

Main:  Crusted Tempeh Fillets served with a dash of color : Beetroot, Green Peas and Sweet potato puree

Sweet: Truffles made with Almonds & Dark Chocolate

Friday

Smoothie: Tutti Frutti infused together Banana, Sweet Apple, Orange, Mango & Coconut Yogurt

Salad 1: Green Baby leaves, Juicy Ripe Strawberries with Buttery avocados and a fresh strawberry vinaigrette

Salad 2: Grated Carrot, Celeriac & Beetroot with Sweet Apple, Mango, Fresh Dill & Spear Mint, Pea Sprouts served with Raspberry Dressing

Soup: Southern Indian style Masala Dahl made with split Peas cooked in light spicy Creamy Cashew gravy                  with Coriander & Masala spices

Main:  “Like Mama’s” Spaghetti and Meatballs with plant cheese and our Homemade tomato sauce

Sweet: Summer Fruit salad with Refreshing mint and Fragrant Lime zest