Δευτέρα
Σμούθι: ‘Banana Booster’ με κακάο, μπανάνα, γκουαράνα, χουρμάδες, & γάλα αμυγδάλου
Σαλάτα 1: Λάχανο & καρότο με ταϋλανδέζικα μπαχαρικά, ανανάς, τόφου sticks, ψημένο σουσάμι, φρέσκο κολίανδρο, φύτρες ροβίτσας & μαγιονέζα με λάϊμ
ή Σαλάτα 2: Ψητή γλυκοπατάτα και κουνουπίδι σε Tamari με ξινολάχανο, ελαιόλαδο και λεμόνι
Σούπα: Βελουτέ μπρόκολου με ανθίλια και νότες λεμονιού
Κυριώς: Ζυμαρικά ολικής με ποικιλία από μανιτάρια και κρεμώδη σως από έλαιο τρούφας, δεντρολίβανο και θυμάρι και φυτική παρμεζάνα
Επιδόρπιο: Μους μαύρης σοκολάτας με καβουρδισμένα φουντούκια και καραμελωμένα αχλάδια
Τρίτη
Σμούθι: ‘Orange Bliss’ με χυμό πορτοκάλι, καρότο, τζίντζερ, σύκο & σπόρους τσία
Σαλάτα 1: Μαρούλι Romaine, άγρια ρόκα, τριμμένα καρότα, πράσινο μήλο, καρδιά πορτοκαλιού, καβουρδισμένοι ηλιόσποροι, κράνμπερις, φύτρες από κόκκινο ραπανάκι και ηλιόσπορους, dressing μουστάρδα, πορτοκάλι
ή Σαλάτα 2: Τριμμένο καρότο, σελινόριζα & παντζάρι με μήλο, μάνγκο, φρέσκο κολίανδρο & δυόσμο, φύτρες φάβας με dressing από μύρτιλλα
Σούπα: Βελουτέ ψητής γλυκοπατάτας και πράσου, φουντούκια, λάϊμ και φρέσκο κόλιανδρο
Κυριώς: Ψητό κουνουπίδι σε Tandoori με τεριάκι σως και ρύζι ολικής με λεμόνι
Επιδόρπιο: Μηλόπιτα με κρέμα βανίλιας
Τετάρτη
Σμούθι: ‘Pina Colada’ με ανανά και καρύδα
Σαλάτα 1: Κινόα με πιπεριές καμπανούλες, καρότα, κόκκινο λάχανο, αγγούρι, κόκκινο κρεμμύδι, φρέσκο κρεμμυδάκι, ψημένο τόφου, φρέσκο κολίανδρο, με dressing από φυστίκια, τίντζερ και τάμαρι
ή Σαλάτα 2: Κέηλ, πράσινη λόλα, baby σπανάκι, άγρια ρόκα, φρέσκος μαϊντανός, άνηθος, πράσινο μήλο, φύτρες ηλιόσπορων, αβοκάντο, dressing μαϊντανός – λεμόνι
Σούπα: Ιταλική μινεστρόνε με άσπρα φασόλια μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας, καρότα, κρεμμύδι, σέλερυ, φρέσκο μαϊντανό και νουντλς
Κυριώς: Ταϋλανδάζικα coconut curry νουντλς με ψητό tempeh και καρότα julienne, χρωματιστές πιπεριές, ταμάρινδο, τζίντζερ, λάϊμ κα φρέσκο κόλιανδρο
Επιδόρπιο: Bueno Bounty με καρύδα και μαύρη σοκολάτα
Πέμπτη
Σμούθι: Κέηλ, baby σπανάκι, πράσινο μήλο, σέλερυ, μαϊντανός, λεμόνι και ρίζα τζίντζερ
Σαλάτα 1: Κινέζικο λάχανο, μαρούλι Romaine, τριμμένο καρότο, ψητή γλυκοπατάτα, φρ. Κρεμμυδάκι, χρωματιστές πιπεριές, κάπαρη, φύτρες ροβίτσας, μαριναρισμένα και ψημένα φιλετάκια τέμπε και dressing από κρέμα miso
ή Σαλάτα 2: Ψητό κουνουπίδι σε Tandoori και μαριναρισμένο φαγόπυρο, αγγουράκι πίκλα, χρωματιστές πιπεριές, φρέσκο κρεμμυδάκι, λιαστή ντομάτα, φύτρες ηλιόσπορων και dressing από λεμόνι και κουρκουμά
Σούπα: Καρότο, πατάτα, μπρόκολο, κουνουπίδι, καλαμπόκι, κρεμμύδι μαγειρεμένα σε κρέμα καρύδας με φρέσκο άνηθο και λεμόνι
Κυριώς: Κεφτεδάκια με πουρέ πατάτας και αρακά σερβιρισμένα με ξινολάχανο
Επιδόρπιο: Τρουφάκια Ferrero με φουντούκια και μαύρη σοκολάτα
Παρασκευή
Σμούθι: ‘Tutti Frutti’ με μπανάνα, μήλο, πορτοκάλι, μάνγκο και γιαούρτι καρύδας
Σαλάτα 1: Κέηλ, άγρια ρόκα, διάφορα baby φύλλα, τοματίνια, καβουρδισμένα αμύγδαλα, πράσινο μήλο, λιαστές σταφίδες, φύτρες ηλιόσπορων & dressing αβοκάντο – λεμόνι
ή Σαλάτα 2: Κρητικός ντάκος με παξιμάδια χαρουπιού, ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι, κάπαρη, δακτυλίδια ελιάς & σπασμένη φυτική φέτα και ελαιόλαδο
Σούπα: Ινδική Masala Dahl με φάβα μαγειρεμένη σε πικάντικη σάλτσα από κάσιους με φρέσκο κόλιανδρο και μαϊντανό
Κυριώς: Ομελέτα φούρνου με καπνιστό τόφου, ψητές γλυκοπατάτες και πιπεριές, φρέσκο κρεμμυδάκι, κάπαρη, καρότα, λιαστή ντομάτα και φρέσκο μαϊντανό
Επιδόρπιο: Τσιζκέϊκ με φρούτα του πάθους και νότες βανίλιας

Monday 12.4
Smoothie: Banana Booster made with Cacao, Guarana, Dates & Almond Milk
Salad 1: Thai Spice Massaged Cabbage & Carrot, Pineapple, Tofu Stick, Roasted Sesame seeds, Fresh Coriander, Mung Bean Sprouts & Avocado Lime Mayonnaise
Salad 2: Baked Sweet Potatoes & Cauliflower in Tamari Steams with Sauerkraut & Lemon Oil
Soup: Cream of Broccoli with Top Florets & Lemon Notes
Main: Mushrooms a la Crème Wholegrain Pasta cooked with variety of Mushrooms in Creamy sauce with Truffle oil, Rosemary & Thyme, on top Plant Parmezan
Sweet: Dark Chocolate Mousse with Roasted Hazel Nuts & Caramelized Pear
Tuesday 13.4
Smoothie: Orange Bliss made with Freshly Squeezed Orange Juice, Carrot, Ginger, Figs & Chia Seeds
Salad 1: Romaine Lettuce, Wild Roka, Shredded Carrots, Green Apple, Orange Flesh, Roasted Sunflower seeds, Cranberries, Red Radish Sprouts, Sunflower sprouts & Orange Mustard Dressing
Salad 2: Grated Carrot, Celeriac & Beetroot with Sweet Apple, Mango, Pomegranate, Fresh Coriander & Spear Mint, Pea Sprouts served with Raspberry Dressing
Soup: Cream of Roasted Sweet Potato & Leek, with Hazel Nuts, Lime & Fresh Coriander
Main: Roasted Tandoori Cauliflower wings with Teriyaki Sauce & wholegrain Lemon Rice
Sweet: Freshly Baked Apple Pie served with Creamy Vanilla Sauce
Wednesday 14.4
Smoothie; Pina Colada without Rum (Non-Alcoholic) made with Pineapple & Coconut
Salad 1: Crunchy Quinoa Salad with Bell Peppers, Carrots, Red Cabbage, Cucumber, Red Onion, Spring Onion, Roasted Tofu & Fresh Cilantro served with Peanut Ginger Tamari Dressing
Salad 2: Grazy For Greens made with Kale, Green Lolla, Baby Spinach, Wild Roka, Fresh Parsley, Dill & Green Apple, Sunflower Sprouts, Avocado & Green Parsley Lemon Dressing
Soup: Classic Italian style Minestrone soup made with White beans cooked in rich Tomato gravy, Carrot, Onion, Celery, fresh Parsley & Noodles
Main: Thai Style Coconut Curry Noodles with Roasted Tempeh & Julienne Carrots, colorful peppers, Tamarindo, Ginger, Lime & Fresh Corinader
Sweet: Bueno Bounty made with Coconut & Dark Chocolate
Thursday 15.4
Smoothie: Green Blend Made with Kale, Baby Spinach, Green Apple, Celery Stem, Parsley, Lemon & Ginger Root
Salad 1: Chinese Cabbage, Romaine Lettuce, Shredded Carrots, Baked Sweet Potatoes, Spring Onion, Colorful Peppers, Capers, Mung Bean Sprouts, Marinated & Roasted Tempeh Fillets served with Creamy Miso Dressing
Salad 2: Baked Tandoori Cauliflower & Marinated Buck Wheat, Pickled Cucumber, Colorful Peppers, Spring Onion, Sundried Tomatoes, Sunflower sprouts & Lemon Turmeric Dressing
Soup: Early Summer soup made with Carrots, Potatoes, Onions, Corn, Broccoli, Cauliflower cooked in Coconut Cream with fresh Dill & Lemon
Main: Great Bean Ball’s on Fire served with Green Pea & Potato pure, on the side Sauerkraut
Sweet: Classic Ferrero Truffles made with Hazel Nuts & Dark Chocolate
Friday 16.4
Smoothie: Tutti Frutti infused together Banana, Sweet Apple, Orange, Mango & Coconut Yogurt
Salad 1: Pretty Nice Greens made with Curly Kale, Wild Roka, Baby Leaves, Cherry Tomatoes, Roasted Almonds, Green Apple, Sundried Raisins, Sunflower sprouts & Avocado Lemon Dressing
Salad 2: Dakos from Crete made with Carob Rusk Bread, Lots of Tomatoes, Red Onion, Capers, Olive Rings & Crumbled Plant Feta little Olive Oil makes it Taste Better!
Soup: Southern Indian style Masala Dahl made with split Peas cooked in light spicy Creamy Cashew gravy with fresh Coriander & Masala spices
Main: Oven baked Omelet with Smoked Tofu, Roasted Sweet Potato & peppers, Spring Onion, Capers, Carrot, Onions, Sundried Tomatoes & fresh Parsley
Sweet: Passion Fruit Cheese Cake with Vanilla top notes
