ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – FRIDAY

ΣΜΟΥΘΙ – SMOOTHIE

Κακάο με μάκα, χουρμάδες και κρέμα καρύδας

Sacred Cacao fused together with Maca, Creamed Coconut & Dates  

ΣΑΛΑΤΑ 1 – SALAD 1

«Τα καλούδια του κήπου» με κέηλ, καρδιές από μαρούλι Romaine, άνηθο, φρέσκο κρεμμυδάκι, τοματίνια, φασόλια Edamame στον ατμό, φύτρες ηλιόσπορων και ψητές κόκκινες πιπεριές με dressing από κρέμα ηλιόσπορων

Garden Goods made with King of Greens the KALE, Romaine lettuce Hearts, Dill thins, Fresh spring Onion, Baby Tomatoes, Steamed Edamame Beans, Sunflower Sprouts & Roasted Red Peppers served with Sunflower cream dressing

ή ΣΑΛΑΤΑ 2 – or SALAD 2

Κέηλ, λαχανάκια Βρυξελλών και καρότα στον ατμό, μαριναρισμένο λάχανο κίμτσι με vinaigrette μηλόξυδου

Steamed Kale, Brussels Sprouts & Carrots, Marinated Cabbage Kimchi & served with Apple Cider Vinaigrette

ΣΟΥΠΑ – SOUP

Καρότα, σελινόριζα, ρίζα τζίντερ, λεμόνι, φρέσκος κολίανδρος, λάδι καρύδας και ρίζα κουρκούμα

Farm To Table, made with Carrots, Celeriac, Ginger Roots, Lemon, Fresh Coriander, Coconut Oil & Turmeric root!

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ – MAIN COURSE

Sushi Kamakimaki με φύκι Nori και ρύζι ολικής, μαριναρισμένο καρότο, αβοκάντο, φύτρες άλφα-άλφα, άγρια ρόκα, μαγιονέζα με γλυκιά miso και λάϊμ, πίκλα τζίντζερ, πράσινο καυτερό wasabi (προσεκτικά) και σαλάτα από φύκια

Sushi Kamakimaki Made with Nori Seaweed Rolled with Wholegrain Rice, Marinated Carrot Lax, Avocado, Alfalfa Sprouts, Wild Rocket Leaves, Sweet Miso lime Mayonnaise & Pickled Ginger, Green Hot Wasabi(be Careful With) on the side Sea weed Salad  

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ – DESSERT

Great, Great Gran Mothers Apple’s & Walnut’s Pie with Cashew Vanilla Sauce

Μηλοκαρυδόπιτα της προγιαγιάς με σως από βανίλια και κάσιους