ΠΕΜΠΤΗ – THURSDAY

ΣΜΟΥΘΙ – SMOOTHIE

Με χυμό μανταρίνι, καρότα, μάνγκο, σιρόπι ρυζιού και γάλα καρύδας

Made with Mandarin juice, Carrots, Mango, Rice syrup & Coconut Milk

ΣΑΛΑΤΑ 1 – SALAD 1

Σπαγγέτι κολοκυθιού με τοματίνια, flakes καρότου, φρέσκο μαϊντανό, χρωματιστές πιπεριές, ελιές, κάπαρη, φύτρες ραπανάκι και ψητή  γλυκοπατάτα  με dressing από πέστο βασιλικού και φουντούκια

Spiralized Zucchini, Baby Tomatoes, Carrot Flakes, Fresh Parsley, Colorful Peppers, Olives, Capers, Red Coral Radish Sprouts & Roasted Sweet Potatoes served with Hazelnut Basil Pesto 

ή ΣΑΛΑΤΑ 2 – or SALAD 2

Χωριάτικη με παξιμαδάκια χαρουπιού, τοματίνια, αγγούρι, χρωματιστές πιπεριές, μαριναρισμένα κρεμμύδια, κάπαρη, φυτική φέτα, ρίγανη και ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης

Greek Style made with Carob Rusk, Baby Tomatoes, Cucumber Cubes, Colorful Peppers, Marinated Onions, Capers, Oregano & Plant Feta served with Cold pressed Olive Oil

ΣΟΥΠΑ – SOUP

Ασιατική με κινέζικο λάχανο, τζίντζερ, μανιτάρια Button, γλυκιά miso, φρέσκο κρεμμυδάκι, λάϊμ, λεμονόχορτο, φρέσκο κολίανδρο και  Noodles ρυζιού

Asian style made with Chinese Cabbage, Ginger, Button Mushrooms, Sweet Miso, Spring Onion, Lime, Lemongrass, Fresh Coriander & Rice Noodles

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ – MAIN COURSE

«Ντολμαδες της Μαμάς» με γέμιση κιμά σόγιας, καβουρδισμένα καρύδια, σάλτσα ντομάτας και κρέμα από λεμόνι και άνηθο και γαρνιρισμένοι με ξινολάχανο και ψημένα κρεμμύδια σε μαρινάρα βαλσάμικου

Oh My Mama’s Fermented Cabbage Roll’s filled with Tomato sauce, Roasted Walnuts, Fresh Parsley & Soy Mince served with Lemon Dill Cream on the side Sauerkraut & Roasted Shallots in Balsamic Marinara

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ – DESSERT

“Great Balls of Fire” από χουρμάδες και φουντούκια με επικάλυψη σοκολάτας και τσίλι

Great Balls of Fire made with Dates & Hazelnuts, Covered with Dark orange Chili chocolate