ΤΕΤΑΡΤΗ – WEDNESDAY

ΣΜΟΥΘΙ – SMOOTHIE

Με αβοκάντο, πράσινο μήλο, λεμόνι, κέηλ, χουρμάδες και τζίντζερ

Made with Avocado, Green Apple, Lemon, Kale, Dates & Ginger

ΣΑΛΑΤΑ 1 – SALAD 1

Τριμμένες ρίζες με παντζάρι, καρότο και σελινόριζα, ξινόμηλο, μαϊντανό, άνηθο, ρόδι και καβουρδισμένα αμύγδαλα με dressing από κρέμα αβοκάντο, λεμόνι και μαϊντανό

Grated Roots, Beet, Carrot & Celeriac, Sour Apple, Parsley, Dill, Pomegranate & Roasted Almond served with Creamy Avocado, lemon & Parsley dressing

ή ΣΑΛΑΤΑ 2 – or SALAD 2

Κουνουπίδι, μπρόκολο και κολοκύθα στον ατμό με ξινολάχανο και ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης

Steamed Broccoli, Cauliflower & Pumpkin, Sauerkraut served with Lemon, Marjoram & Cold pressed Olive Oil

ΣΟΥΠΑ – SOUP

Βελουτέ κολοκύθας με κρέμα καρύδας, ξύσμα λάϊμ, φρέσκο κολίανδρο και καβουρδισμένους σπόρους κύμινου

Cream of Pumpkin with Coconut Cream, Lime Zest, fresh Coriander & Roasted Cumin seed

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ – MAIN COURSE

Χειροποίητα Soba Noodles με κίτρινο Thai κάρυ, καρότα Julienne, φρέσκο κρεμμυδάκι, χρωματιστές πιπεριές, μανιτάρια Button, ρεβύθια, ψημένο Tofu, φρέσκο κολίανδρο και λεμονόχορτο μαγειρεμένο σε κάρυ και καρύδα

Thai Yellow Curry with Nice Noodles, made with Julienne cut Carrots, Spring Onion, Colorful Peppers, Button Mushrooms, Chickpeas, Toasted Tofu, Fresh Coriander, Lemongrass cooked in Coconut Curry & Served with handmade Soba Noodles

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ – DESSERT

“Caramelicious” με κρέμα καρύδας, ζάχαρη καρύδας και επικάλυψη από καβουρδισμένα φουντούκια

Caramelicious made with pure Coconut Cream & Coconut Sugar topped with Roasted Hazelnuts