ΤΡΙΤΗ – TUESDAY

ΣΜΟΥΘΙ – SMOOTHIE

Με πράσινο μήλο, σέλερυ, πορτοκάλι, καρότο, σιρόπι ρυζιού, τζίντζερ και σπόρους τσία

Made with Green Apple, Celery stem, Orange, Carrots, Rice syrup, Ginger & Chia Seeds

ΣΑΛΑΤΑ 1 – SALAD 1

Πράσινη και κόκκινη λόλα, μαριναρισμένο κέηλ, κίμτσι καρότου, χρωματιστές πιπεριές, αβοκάντο, φρέσκο κρεμμυδάκι, κολίανδρος και dressing από αβοκάντο και λεμόνι

Made with Green & Red Lolla, Marinated Kale, Carrot Kimchi, Colorful Peppers, Avocado cubes, Fresh Spring onion & Coriander served with Avocado Lemon Dressing

ή ΣΑΛΑΤΑ 2 – or SALAD 2

Άσπρο λάχανο, ψιλοκομμένο καρότο, μαϊντανός, άνηθος, κράνμπερις, φύτρες ροβίτσας, πράσινο μήλο και μάνγκο με dressing από αβοκάντο, τζίντζερ και λάϊμ

Made with White Cabbage, Shredded Carrots, Parsley, Dill, Cranberries, Mung Bean Sprouts, Green Apple & Mango served with Avocado Ginger Lime dressing

ΣΟΥΠΑ – SOUP

Ινδική Dahl με κόκκινη φακή μαγειρεμένη σε κρεμώδη σάλτσα ντομάτας και καρύδας με λάϊμ και φρέσκο κολίανδρο

Indian style Dahl, Red Lentils cooked creamy tomato coconut gravy with Lime & fresh coriander

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ – MAIN COURSE

Λαζάνια στο φούρνο με στρώσεις από σπιτική σάλτσα ντομάτας, κιμά ηλιόσπορων, χρωματιστές πιπεριές, κόκκινο κρεμμύδι, μαϊντανό, φρέσκο κρεμμυδάκι και μπεσαμέλ με αμύγδαλα και μοσχοκάρυδο

Lasagna in oven layered in with homemade Tomato sauce, Sunflower mince, Colorful peppers, Red Onion, Parsley, Spring Onion & Topped with Almond Nutmeg Béchamel 

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ – DESSERT

Ζελεδάκια με σμέουρα και επικάλυψη σοκολάτας και λάϊμ

Raspberry Jellies with Chocolate Lime Cover