Αγαπημένο άλειμμα που συνοδεύει τα πρωινά μας, τα βραδινά μας και όλες τις γλυκιές στιγμές μας!

Ποσότητα: 1 βάζο 500ml
Χρόνος παρασκευής: 5′
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο

Συστατικά:
100γρ φουντούκια μουλιασμένα σε φιλτραρισμένο νερό για 12 ώρες
200ml γάλα καρύδας
20γρ ωμό κακάο
100γρ χουρμάδες
1 φυσική βανίλια οόκληρη ή 1/2 κ.γλ. απόσταγμα βανίλιας
1 πρέζα θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση:
Σουρώνουμε τα φουντούκια και τα ξεπλένουμε μαζί με τους χουρμάδες.
Σε μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα επεξεργαζόμαστε στο μπλέντερ μέχρι να γίνει το μείγμα πολύ λείο.
Τοποθετούμε σε αποστειρωμένο βάζο και στο ψυγείο όπου μπορεί να μείνει φρέσκο έως τρείς ημέρες.