Μενού – Menu

ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Δώστε τη παραγγελία σας μέχρι και την προηγούμενη εργάσιμη το μεσημέρι έως τις 15:00.

Λόγω μεγάλου φόρτου διανομών, για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και στην ώρα που πρέπει, η παραγγελία σας θα πρέπει να δοθεί μέχρι και τις 15:00 της προηγούμενης μέρας. Δυστυχώς όσες παραγγελίες δοθούν μετά, δεν θα είμαστε σε θέση να τις εκτελέσουμε.

Ωράριο διανομής ή PICK UP & SAVE 10%:

11:30 π.μ. – 14:30 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή

PICK UP & SAVE 10%: Παραλαμβάνετε εσείς από το χώρο μας το πακέτο σας και κερδίζετε 10% 

(Η έκπτωση δεν ισχύει αθροιστικά μαζί με τις προσφορές των πακέτων διατροφής)

ΜΕΝΟΥ 17 – 21/ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

MENU 17th-21st JAN

Το Μενού μας αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των μενού μας είναι 90% βιολογικές.

Ρωτήστε μας για τα πακέτα

DETOX και ELIMINATION WEIGHT LOSS !

Δευτέρα

Σμούθι: “Macao Cacao” με γάλα καρύδας, χουρμάδες, γνήσιο κακάο και μάκα.


Σαλάτα 1: “Winter season” με άσπρο και κόκκινο λάχανο, λωρίδες καρότου, κάπαρη, μαϊντανό, σέλερυ, κύβους μήλου, φύτρες άλφα-άλφα και γλυκό dressing από σύκο και βαλσάμικο


Σαλάτα 2: Ψητά καρότα και γλυκοπατάτες σε σκόρδο και δεντρολίβανο σερβιρισμένα με ξινολάχανο σε πορτοκάλι και ελαιόλαδο


Σούπα: Βελουτέ καρότου και σελινόριζας με λεμόνι, μαντζουράνα και φρέσκο μαϊντανό     

Κυρίως: Μπιφτέκια φακής σερβιρισμένα με φαγόπυρο με ποικιλία από ψητά λαχανικά, καρότα και μαγειρεμένα φύλλα παντζαριού, μπαχαρικά και φρέσκο μαϊντανό σε κρεμώδη σάλτσα ντομάτας και ξινολάχανο


Επιδόρπιο: Τρουφάκια με κάσιους, χουρμάδες, ξύσμα λάΙμ και τριμμένη καρύδα

Τρίτη
Σμούθι: Το σπιτικό μας Tiger Nut Milk με γάλα από ξηρούς καρπούς, κανέλα, χουρμάδες και εκχύλισμα βανίλιας           

Σαλάτα 1: Πράσινη Λόλα, ρόκα, καρδιές μαρουλιού, λωρίδες καρότου, κύβοι αβοκάντο και ανανά, καβουρδισμένο σουσάμι, φρέσκος μαϊντανός και φύτρες σερβιρισμένα με Vinaigrette από λεμόνι, τσίλι και σουσάμι                                    

Σαλάτα 2: Φαγόπυρο με κυβάκια ψητής γλυκοπατάτας, φρέσκο κρεμμυδάκι, αγγουράκι τουρσί, καρότο, καβουρδισμένο σουσάμι και dressing κρέμα βαλσάμικου


Σούπα: Ψητής κολοκύθας και μήλου με φασκόμηλο, μοσχοκάρυδο και κανέλα


Κυρίως: Βαρκούλες πιπεριάς γεμιστές με μαριναρισμένες φακές, κινόα, αρακά, καρότα, κόκκινο κρεμμύδι, φρέσκο μαϊντανό, τη σπιτική μας σάλτσα ντομάτας, αβοκάντο και λάϊμ


Eπιδόρπιο:Μάφινς μπανάνα με μελάσα, μπαχαρικά και φουντούκια

Τετάρτη
Σμούθι: : “Tropical sunrise” με καρότο, ανανά, χουρμάδες, τζίντζερ και χυμό πορτοκάλι


Σαλάτα 1: Κινέζικο λάχανο, καρότο, ψητές γλυκοπατάτες, λιαστή ντομάτα, φρέσκες φύτρες σερβιρισμένα με dressing από σπιρουλίνα και λεμόνι   

Σαλάτα 2: Ρόκα Ντάκος με παξιμαδάκια χαρουπιού, τοματίνια, μαριναρισμένα κρεμμύδια, κάπαρη, ελιές, σπασμένη φυτική φέτα και ελαιόλαδο  

Σούπα: Λαχανόσουπα με ποικιλία από κομμένα λαχανικά, κρεμμύδι, καρότα, πατάτες, σελερυ και φρέσκο μαίντανό


Kυρίως: Γύρος με πίτα ολικής, καπνιστά μανιτάρια, μαριναρισμένα κρεμμυδια, ντομάτα, φυτικό τζατζίκι και ψητές πατάτες σε ρίγανη και πορτοκάλι

Eπιδόρπιο: Τσιζκέικ φράουλα με γκρανόλα βρώμης, brazilnut και χουρμάδες, κρέμα τυριού από κάσιους και μαρμελάδα φράουλα


Πέμπτη
Σμούθι: “Immune Booster” με παντζάρι, κόκκινο μήλο, σέλερυ, κουρκουμά και χυμό τζίντζερ-λεμόνι


Σαλάτα 1: Κέηλ, ρόκα, baby φύλλα, τοματίνια, ψημένα αμύγδαλα, πράσινο μήλο, αποξηραμένες σταφίδες, φύτρες από κόκκινο ραπανάκι, και dressing από αβοκάντο και λεμόνι


Σαλάτα 2: Ψητή κολοκύθα με μάραθο, baby φύλλα, ρόδι και dressing από σιρόπι σταφυκιού και μουστάρδα


Σούπα: Βελουτέ κουνουπιδιού και πράσου με νότες λεμονιού   

Κυρίως: Παστίτσιο με κιμά από φακή και πέννες ολικής (επιλογή χωρίς γλουτένη), καρότα, λιαστή ντομάτα, φρέσκο μαϊντανό, τη σπιτική μας σάλτσα ντομάτας και μπεσαμέλ με μοσχοκάρυδο


Επιδόρπιο: Ριζόγαλο με ανθόνερο και κανέλα Κευλάνης, φυστίκια Αιγίνης και σπόρους από ρόδι

Παρασκευή
Σμούθι: “Orange Vita C” με κλιμεντίνες, χυμό πορτοκάλι, καρότο, κουρκουμά και τζίντζερ


Σαλάτα 1: Άσπρο και κόκκινο λάχανο, ρόκα, καλαμπόκι, τρμμένο καρότο, μαϊντανό, ψητές πιπεριές και φινόκιο, καβουρδισμένοι σπόροι και dressing από αβοκάντο και μαϊντανό


Σαλάτα 2: Πατατοσαλάτα με αγγουράκι πίκλα, κόκκινες πιπεριές καμπανούλες, κόκκινα κρεμμύδια, σέλερυ, φρέσκο κρεμμυδάκι και άνηθο αναμειγμένα με μαγιονέζα και λεμόνι      

Σούπα: Κρεμμώδης με πατάτα, κουνουπίδι, καρότα, άνηθο, φρέσκο κρεμμυδάκι και τα δικά μας κρεμμυδοκρουτόν


Κυρίως: ‘Fish & Chips’ με μαριναρισμένα φιλετάκια Tofu και ψητές πατάτες φούρνου σερβιρισμένα με μαγιονέζα, λεμόνι και ξινολάχανο


Επιδόρπιο: Κούκις με σοκολάτα και σμέουρα με νότες λεμονιού


Place your order until the previous day at 15:00.

Due to large number of everyday deliveries, in order to have the orders delivered on time, unfortunatelly we will not be able to accept any order placed after 15:00.

MONDAY
Smoothie: “Macao Cacao” made with Coconut Milk, Dates, Pure Cacao & Maca Root.


Salad 1: Winter season made with shredded red & white cabbage, carrot thins, caper buds, parsley, celery stem, apple cubes, alfalfa sprouts & sweet fig-balsamic dressing.


Salad 2: Delicious Baked Carrots & Sweet Potatoes, infused in garlic and rosemary, served with Sauerkraut & orange-oregano oil.


Soup: Cream of Carrot & Celeriac root with Lemon, Marjoram & Fresh Parsley.


Main: Lentil Biftekia served over buckwheat, with a mixture of roasted veggies -carrots, cooked beet leaves, spices & fresh parsley, in creamy Tomato Gravy, on the side Sauerkraut.


Dessert: Key Lime truffles with cashews, lime zest, dates and grated coconut.


TUESDAY
Smoothie: Our homemade Tiger Nut Milk with cinnamon, dates and vanilla extract.


Salad 1: Green Revolution made with green lolla, arugula and romaine lettuce hearts, carrot thins, avocado & pineapple cubes, roasted sesame seeds, fresh Parsley & freshly grown micro greens sprouts, served with Vinaigrette lemon, chili & sesame.


Salad 2: Buckwheat Salad made with diced baked sweet-potato, spring onion, pickled cucumber, shredded carrot, roasted sesame seeds & balsamic cream dressing.


Soup: Roasted pumpkin and apple soup with sage, nutmeg and cinnamon.


Main: Stuffed Pepper Boats filled with marinated lentils, quinoa, peas, grated carrots, red onion, fresh parsley, our tomato salsa & topped with avocado cubes and lime wedge.


Dessert: Banana muffins with melassa, spices and hazelnuts.


WEDNESDAY
Smoothie: “Tropical sunrise” made with carrot, pineapple, dates, ginger & orange juice.


Salad 1: Super Natural made with Chinese cabbage, shredded carrot, roasted sweet potatoes, sundried tomatoes, fresh micro greens served with spirulina-lemon dressing.


Salad 2: Dakos made with carob Rusks, lots of cherry tomatoes, red ACV onion, capers, olive rings & crumbled plant feta, little olive oil makes it taste even better!


Soup: Cabbage Soup with lots of chopped veggies-Onion, carrots, potatoes and celery , and fresh parsley.


Main: Greek Style Gyros made with wholegrain pita, smoky mushrooms, ACV onions, tomato chutney, tzatziki & roasted oregano-orange potatoes.


Dessert: Strawberry Cheesecake made with oat granola, brazil nut & dates, cashew-cream cheese & strawberry melba.

THURSDAY
Smoothie: “Immune Booster” with beet, red apple, celery, turmeric, ginger+lemon juice.


Salad 1: Pretty Nice Greens made with curly kale, wild arugula, baby Leaves, cherry tomatoes, roasted almonds, green apple, sundried raisins, red radish sprouts & avocado-lemon dressing.


Salad 2: Roasted pumpkin and fennel, green baby leaves, pomegranate arils with grape syrup -mustard dressing.


Soup: Cream of cauliflower & leek with lemon notes.


Main: Pastitsio made with lentil mince and wholegrain Pennes (Gluten free available), shredded carrots, sundried tomatoes, fresh parsley, our home made tomato sauce, topped with creamy nutmeg béchamel.


Dessert: Rice Pudding with rosewater and Ceylon cinnamon, Aegina’ pistachios and pomegranate seeds.

FRIDAY
Smoothie: “Orange Vita C” with clementines, orange juice, carrot, turmeric and ginger.


Salad 1: White & Red cabbage, arugula, corn, parsley, grated carrot, roasted peppers & finocchio, roasted seeds with avocado & parsley dressing.


Salad 2: Better than Potato Salad made with roasted potato cubes, pickled cucumber, red bell pepper, red onion, spring onions, celery stem & fresh dill fused together with lemon mayo.


Soup: Cauliflower, potatoes, carrots, peas, dill, spring onions cooked in cream, with our crispy onion croutons.


Main: Fish & Chips made with Marinated Tofu fillets & Oven Roasted Potatoes, served with Lemon Mayonnaise & Sauerkraut.


Dessert: Choco-Raspberries cookies with lemon hints.

ΣΜΟΥΘΙ 5 ευρωSMOOTHIE 5 euro
ΣΑΛΑΤΑ TPK 6 ευρωTPK SALAD 6 euro
ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΛΑΤΑ 8 ευρωLARGE SALAD 8 euro
ΣΟΥΠΑ 6 ευρώSOUP 6 euro
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ 8 ευρώMAIN COURSE 8 euro
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ 4 ευρώDESSERT 4 euro

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ